Onze symptoomchecker is geschreven door dierenartsen. Het geeft online en interactief advies aan huisdiereigenaren over de mate van ernst van de symptomen en hoe dringend zij contact op zouden moeten nemen met u als dierenarts. Tevens wordt de eigenaar geïnformeerd over de eventuele zelf toepasbare zorg voor hun huisdier.

Symptoom checker

De symptoom checker is sinds de start uitgeroeid tot een waardevolle bron voor eigenaren van gezelschapsdieren. Betrokken huisdier eigenaren maken veel gebruik van het internet voor informatie. Door het bezoeken van de website “moetiknaardedierenarts.nl” krijgen huisdier eigenaren gerichte medische informatie geschreven gespecialiseerde dierenartsen. Dit zorgt ervoor dat het advies betrouwbaar en veilig is. Wanneer van toepassing worden huisdiereigenaren doorverwezen voor direct dierenarts advies. Nadrukkelijk moet gesteld worden dat deze symptoomchecker géén diagnostisch programma is.

Maak van uw website een interactief hulpmiddel voor huisdier eigenaren.

In de toekomst zullen wij ook de mogelijkheid bieden om een versie van deze symptoom checker op uw eigen website weer te geven, aangepast aan de huisstijl van uw website. Door de interactie met de symptoom checker via uw eigen website, in plaats van de onze, zullen uw cliënten alleen naar u gericht worden.

Wij “embedden” onze symptoom checker op uw website, waardoor uw site een bron van informatie wordt, zodat uw klanten zich volledig tot u richten zowel offline als online!

Eenvoudige integratie op uw website.

Om de symptoom checker te integreren leggen wij direct contact met uw website ontwikkelaar. Wij maken een aangepast ontwerp van de widget op basis van huisstijl en kleuren zodat de symptoom checker een integraal onderdeel uitmaakt van uw site.

Interesse?

Wanneer u interesse heeft om in de toekomst deze symptoomchecker op te nemen op uw eigen website kunt u een mail sturen naar info@moetiknaardedierenarts.nl.

Find a vet

Choose a local vet practice

 
 

»

Find a vet by county, town or speciality